Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/osso.dk/usa.osso.dk/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 73
7. dag af vores tur | USA Rejsen 2015

I går aftes fandt vi en plads 50 km syd for Carson City i South Lake Tahoe, hvor vi i morgen skal mødes med Heidis familie, som hun ikke har set i 35 år. Det bliver spændende og især Heidi var meget spændt.

Heidi ringer lige til sin fætter og hører hvornår de vil modtage vores besøg. Dette opkald ændrede alle vores planer, for de havde forventede at se os i DAG kl.10. På dette tidspunkt var kl.8.30

Vores fantastisk morgenmad Huller normalt serverer måtte vi undvære. På med tøjet og afsted vi skulle. Heidi i fint tøj selvfølgelig. Det var gemt til besøget…

Vi gør et lille stop på vejen, hvor vi lige kan nå at få lidt mad, da vi var ved at blive lidt brødflove.

Imens vi sidder og hygger, kommer Heidi ud og oplyser Kim om, at hun har fundet noget pænt tøj frem til ham, så han har bare at gå ind og skifte…vi var helt færdige af grin. Nu kunne vi fornemme at nervøsiteten var steget.

Huller og jeg sad også lige og overvejede om vi skulle skifte, men det mente Heidi ikke, for vi skulle ikke være finere end dem…Ha Ha, det var ok at vi lignede nogle sjoskerøve.

Kim fik skiftet og vi fik pakket sammen og så gik turen mod Carson City. 

Nu blev Heidi meget stille og var SÅ nervøs at hun havde koldsved i hænderne. Sødt…

Vi fandt adressen og fik parkeret.

Der stod hendes fætter Barry og kæresten Sandra og tog imod os. 2 virkelig dejlige mennesker. De havde planlagt at vi skulle køre til Virginia City og på vejen derop mødes med hans mor Minna (Heidis Faster).

Så afsted det gik igen, hvor vi fulgte efter Barry og Sandra mod Virginia City.

Vi ankom til en lille by Silver City på vejen derop og her blev vi mødt af den mest spændende og hjertevarme person, og som stod i en påklædning fra hippie tiden. Hvor var hun sød og venlig.

De syntes, at vi skulle op og se lidt Wild Wild West, så vi blev fordelt i 2 biler og lod vores mobilhome stå. Turen gik så videre til selve Virgina City. En kort tur, men det gik igennem Guld- og Sølv miner hele vejen derop. Der var fuld aktivitet i minerne hvor der stadig udvindes guld og sølv siden det store guldfund i Californien 1870-erne. Det var i øvrigt i dette område man fandt de første og største Guld- og Sølv fund dengang.

Da vi kørte ind i Virgina City var det virkelig som at komme til en western by fra dengang. Her kan vi kun sige at det var Wild Wild West. Spændende og fascinerende western by, der var fuldstændig som alting så ud i 1875-1900 tallet og som vi bare ikke fik nok af. Der var en lang “Main Street” fuld af små og store spændende butikker, restauranter, små museum og barer. Det var kun for at kigge og hygge os at vi skulle være der, men vi kunne ikke undgå at komme til at småshoppe hele tiden. Da vi ikke ville bruge alt vores tid sammen med Heidis familie på at shoppe, har vi valgt selv at tage der op igen i morgen og powershoppe igennem.

Snakken gik og vi fik en god frokost. Heidi og hendes faster fik virkelig talt sammen, det var dejligt at se, nu når hun havde været så nervøs for, hvordan mødet ville være efter så mange år. Der var kun gensyns glæde og hjertevarme. 

Efter en del timer i denne fantastiske by, kørte vi tilbage til fasteren. Her aftalte vi at mødes igen om aften i Carson City, hvor den anden fætter Dean og hans kone Tamara også ville møde os.

Vi sagde farvel og det blev et meget rørende farvel mellem Heidi og hendes faster. De var begge meget positivt påvirket af mødet. Dejligt og rørende at se.

Afsted det gik, for at finde en overnatning inden vi skulle mødes med dem igen. Vi fandt et godt sted tæt på.

Vi skulle lige handle lidt, så vi kørte ind til en Walmart.

Aftalen var at Heidi skulle ringe til sin fætter for at høre hvad tid vi skulle mødes. Imens gik Huller og Jannie lige ind og handlede nogle øl, for det er en ting vi glemmer hele tiden (iflg. Jannie!)

Pludselig står Heidi i Walmart og siger at vi skal skynde os, vi har kun 10 min til vi skal mødes med dem.

Vi kørte til hendes fætter igen og gik over på en meget spændende restaurant “Reds on 395”, for at mødes med Dean og Tamara. Igen blev vi mødt af 2 hjertevarme personer. Fasteren var dog ikke med, da det havde taget lidt på hendes kræfter, hun er jo ikke ung længere.

Selve restauranten var helt fantastisk indrettet med en god atmosfære helt efter amerikansk stil. Der stod en full size sort damptromle midt det hele og overalt under loftet hang der diligencer med heste spændt for og alt muligt andet western agtigt. Spændende sted, lækkert mad, dejligt selskab, så det kunne ikke blive bedre.

Efter et par timer, tog vi også afsked med dem og så gik turen til resortet.

Vi ankom godt trætte og med en dejlig følelse i kroppen. Det havde virkelig været endnu en dejlig og oplevelsesrig dag.

Håber at Heidi får en dejlig nat….

Sov godt og drøm sødt

De 4 på tur