Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/osso.dk/usa.osso.dk/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 73
3. dag af vores tur | USA Rejsen 2015

Vi starter lige denne dag, med at give Kim en lille røffer. Vi opdagede nemlig, at i på ingen måde har mulighed for at komme med en lille kommentar til vores søde dagbog.

Det vil selvfølgelig meget gerne modtage, da vi også vil høre lidt om hvordan det går i DK.

Denne fejl har han nu fået rette, så i skal/kan nu levere jeres kommentar nederst på siden. Glæder os til at høre fra jer.

Det var på ingen måde en behagelig nat, med det man siger en god nats søvn i vores fine mobilehome. Det var varmt, der var støj fra den nærliggende motorvej og enhver mindre bevægelse forplantede sig igennem bilen som et jordskælv. Så ingen af os fik megen søvn, men så var vi til gengæld tidligt oppe alle sammen.

Efter et større veltilberedt dansk morgenbord, lavet af Huller, med scrambled æg, bacon m.m kom vi afsted mod vores første mål, danskerbyen Solvang.

Vi kørte det første stykke af Highway 1, som de siger er den flotteste køretur i USA langs vestkysten og stillehavet fra Los Angeles, til et langt stykke nord for San Francisco. Da der har været en lang periode med tørke, var meget af den tidl. grønne beplantning, blevet meget brun. Men det var fantastisk at se de bjergformationer, havudsigt m.m. det kan kun anbefales at prøve denne tur.

Indtil videre kan vi kun bekræfte at den ER fantastisk og ikke mindst at amerikanerne er fantastiske til at køre bil, vise hensyn og respekt for trafikregler og hinanden.

Danskerbyen Solvang er en kitchet amerikansk udgave af en dansk by, der har samlet det meste af danmark på et forholdsvis lille areal med omkring 4000 indbyggere. Meget charmerende og noget kønnere og mere indbydende end mange andre byer vi har set indtil videre. Også her var byen fyldt med japanere og ikke mindst deres selfie kamera overalt. Vi var i flere butikker og talte med flere af de lokale og man kunne godt mærke at de var vant til at få besøg af danskere, som vi også mødte mange af. På en eller anden sjov måde, følte man sig hjemme.

Vi ville så gerne have siddet på en fortovs restaurant og fået en øl eller 2, men i Amerika er det strengt forbudt synligt at drikke alkohol offentligt. Vi fandt derfor en restaurant hvor vi kunne sidde indendørs og få serveret øl, cola og 3 Ævleskiver med is. Den kombination tror jeg var overraskende – selv for amerikanere.

Herefter kørte vi til Hearst Castle længere mod nord. Vi var dog så uheldige at de nåede at lukke tidligt før vi kom, så det må vi have til gode til i morgen. Vi fandt et noget bedre Resort til vores overnatning, hvor der var knap så megen støj og da vi er lidt nordligere og tættere ved kysten er det knap så varmt som de 35-40 grader vi ellers har haft.