Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/osso.dk/usa.osso.dk/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 73
21. dag af vores tur | USA Rejsen 2015

For en gangs skyld måtte Kim og Heidi vække Jannie og Huller og sige at der er morgenmad.

Morgenmaden var ikke specielt god og matchede slet ikke den morgenmad Huller har serveret for de sidste 3 uger.

Vi havde ingen planer i dag, da vi skulle være i lufthavnen kl. 14.00. Huller og Kim tog en taxi ud til Eagle Rider MC udlejning, butik og udstyrs forretning. De fik købt lidt t-shirts m.m., men kunne samtidig se alle dem som havde lejet MC og stod og trippede for at komme afsted. Eagle Rider har både Harley-Davidson og Indian og især Indian motorcyklerne var flotte. Men prisen pr. dag for leje af en MC er på 149,- dollars. + 10 dollars pr. dag for styrthjelm og 10 dollars pr. dag for en jakke, er noget dyrere end vi havde lyst til. En ny Harley-Davidson kan købes for ca. 12-16.000 dollars. Dvs. at 100 dages leje er det samme som at købe en helt ny.

TIlbage til hotellet, hvor vi nu blot venter på at shuttle bussen kommer og henter os.

En lidt trist og vemodig dag, da vi alle har nydt de 3 uger vi har haft sammen i USA og gerne ville blive længere, men hjemme venter det gode danske efterår, arbejdet, arbejdsløsheden, børn, forældre, hunde, venner og børnebørn. Så dette bliver den sidste status opdatering fra os. Der bliver afholdt foredrag, diasshow og filmforevisning på et eller andet tidspunkt.

Hvis nogen skulle være blevet inspireret til at tage den samme tur, kan vi kun sige – kom afsted, det er fantastisk. Ingen negative oplevelser og alle dage fyldt med oplevelser. Kim bistår gerne med gode råd og tips, hvis nogen skulle få lyst.

Men husk at tage tomme kufferter med for shopping mulighederne er enorme.

Vi ses derhjemme.