Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/osso.dk/usa.osso.dk/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 73
19. dag af vores tur | USA Rejsen 2015

Efter igen at have fået serveret en god morgenmad af Huller var det tid til at bruge vores sidste oplevelsesdag i Universal Studios.

Vi købte billetter og VIP pas så vi kunne springe samtlige køer over og gå direkte til de forskellige forlystelser eller shows. Det viste sig at være en rigtig god ide, da vi kom igennem det hele inden parken lukkede kl. 18.00.

Vi kom også på en guidet tour rundt i Universal studier, hvor vi så de forskellige studier og hele kunstige byer, parker, gader etc. Derudover oplevede vi jordskælv, Jaws, Flystyrt og deres sidste nye; Fast and Furious, så vi måtte dæmpe Huller da vi skulle køre hjem derfra. Vi så også et flot show med nogle af de dyr der er blevet brugt i forskellige film og hvor dygtige de var. En af de mange forlystelser var bl.a. Jurrasic Park hvor vi sejlede i en stor båd gennem Jurrasic Park. At turen endte med at blive en vandrutchebane der sluttede med at vi alle 4 var blevet overhældt med vand, havde vi ikke lige set komme. Men sjovt var det og i 32 graders varme var det ganske behageligt og vi tørrede hurtigt. Vi sluttede parken af med at se Waterworld Show, som var en helt lille teaterforstilling med skyderier, slåskampe, speedbåde, en grum skurk, eksplosioner og en masse effekter undervejs. Fantastisk godt lavet og meget underholdende. En meget underholdende og sjov park, med masser af oplevelser og indtryk.

Ude af parken er der en helt gade med butikker, restauranter, natklubber etc. Vi fik shoppet lidt, drukket lidt øl, set en masse lys og rundede det hele af med en Youghurt is til Heidi og Jannie og en bøtte Donuts til Kim og Huller.

Da vi kom hjem kl. ca. 21.30 fik vi kaffe, en kop øl og masser af Donuts. I nat bliver så vores sidste nat i vores mobilhome og det føles lidt vemodigt, at skulle aflevere vores hjem de sidste 3 uger. Så vi skal tidligt op for at få ordnet en masse praktiske gøremål.