Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/osso.dk/usa.osso.dk/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 73
18. dag af vores tur | USA Rejsen 2015

Vi sad her til morgen og syntes at det er trist slutningen begynder at nærme sig. Denne tur har været så fyldt med oplevelser dag efter dag, så vi har svært ved at skille dem fra hinanden.

I dag var tiden til Los Angeles igen og nu skulle vi ind i to store MC forretninger. Det var bare stort, (4 x Bilka) men skuffelsen kom også. Der var næsten ingen gadgets og det var faktisk det vi ville se på. Masser af tøj, både, buggys og selvfølgelig motorcykler. Det var dog ikke til at holde ud at se en Harley-Davidson Electra Glide til 11.000$.

Det blev dog til et par enkelte ting vi fik købt.

Nu gik turen videre til Ronald Reagan museet og det var en oplevelse. Vi kan nu sige at vi har været i Airforce One. 

Hvis i på et tidspunkt kommer til Los Angeles er dette museum helt klart et besøg hver.

Efter endnu en oplevelsesrig dag, skulle vi finde en overnatning og det er ikke nemt i LA.

Vi blev tilbudt en plads længst væk uden toilet tilslutning på et RV resort og det var ikke billigt. Kim var ikke helt tilfreds, da vi så den tildelte plads og efter en venlig påtale om plads kontra pris, blev vi heldigvis henvist til en bedre plads med mulighed for al tilslutning.

Da vi ikke havde fået noget aftensmad, valgte gutterne at gå ud og købe lidt ind. Det var en længere tur end beregnet, men de kom da hjem med både mad og øl, så var det tid til hygge.

Endnu en oplevelsesrig dag og desværre en af de sidste.