Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/osso.dk/usa.osso.dk/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 73
17. dag af vores tur | USA Rejsen 2015

Trods støj fra godstoge med op til 81 påhængsvogne fik vi alligevel en rimelig nattesøvn. Vi havde en lang køretur foran os, så vi fik lige en hurtig kop kaffe at vågne på.

Vi fortsatte ud af Route 66 og første ophold var Roadkill (Seligman), ligesom i går, hvor vi købte en vest til Jannie, t-shirt til Heidi og lidt småting. Næste stop blev et loppemarked hvor de solgte alt muligt gammelt ragelse. Kl. 11.30 ankom vi til Kingman, som er en af hovedbyerne på Route 66 og løb tilfældigvis ind en amerikansk parade med chearleaders, roadjeeps, cowboys and ladies, police og diverse lokale club-aktiviteter.

Vi var blevet sultnen og endte på “Mr. D`z 66 Café”, som er den eneste autentiske Diner fra 50érne i Kingman. Vi sad hele tiden og forventede at Fonzi kom ind af døren (eller Elvis). Temperaturen var nu nået op på 38 grader og det eneste sted hvor vi efterhånden kunne holde ud at være, var bilen. Så vi kørte det lange seje træk til Barstow et lille stykke udenfor Los Angeles. Aftensmaden blev diverse levninger, da vi kun var til drikkevarer.

Gutterne valgte hurtigt at tage et smut i poolen før nattid.

God nat!