Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/osso.dk/usa.osso.dk/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 73
14. dag af vores tur | USA Rejsen 2015

Det er helt fantastisk at vågne op midt i bjergene i fantastiske Bryce og Zion National Park. Vi sprang morgenmaden over, da vi manglede de fleste ingredienser til Hullers morgen, og kørte til den nærmeste storby for at få handlet ind.

Ellers gik det meste af dagen med at køre i det ene flotte landskab efter det andet. På et tidspunkt passerede vi Glen Canyon Dæmningen og da vi “glemte” at køre forbi Hover Dam, måtte dette gøre ud for det samme. De ligner til forveksling hinanden.

Lidt derfra kom vi til Antelope Canyon hvor vi skulle betale 8 dollars pr. person for at køre ind på en parkeringsplads! Det var Navajo Indianernes Privat område og da vi skulle besøge selve Antelope Canyon var vi nødt til det. Herefter skulle vi betale 40 dollars pr. person for at få en guidet tur ned til selve kløften. (Der var kun denne mulighed for at komme derned) Vi nåede akkurat at komme med en Pickup hvor vi sad 13 personer på ladet og Huller sad på forsædet på en meget bumlet tur ned af et udtørret flodleje. Turen endte ved indgangen til en meget smal sprække i bjerget hvor vi så blev guidet igennem kløften af vores indianer guide. En utrolig oplevelse at vandre igennem bunden af en kløft der var ca. 50 meter dyb og hvor sollyset lige akkurat kunne skinne ned ind imellem. Det gav nogle helt utrolige farver på de helt glatte buede sider igennem kløften og guiden var imponerende god til at fortælle hvor vi helt præcist skulle stå for at få de bedste billeder. Han var endda så flink at indstille folks kameraer så de kunne tage de mest optimale billeder. 3 måneder om året (juli, august og september) bliver kløften helt fyldt op med vand der presser sig igennem kløften og dermed har skåret de glatte sider. Der er flere turister der har mistet livet fordi de ikke nåede ud i tide, men vi var heldige og nåede ud. (Det har heller ikke regnet i flere uger, så der var temmelig tørt)

Efter denne oplevelse fortsatte vi mod Monument Valley i Utah og endte på en flot RV Resort lige midt i det hele. For første gang på hele turen var der fyldt op, men vi kunne få en Dry Campground, som i virkelighed er en parkeringsplads uden nogen tilslutning til el, vand eller afløb. I sidste øjeblik viste det sig at der netop var en der var kørt, så vi fik alligevel en god plads med alle fornødenheder.

Vi fik købt noget fastfood i det nærmeste supermarked, som nu ikke var særligt spændende og efter en kop kaffe, øl og sodavand, gik vi til ro.