Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/osso.dk/usa.osso.dk/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 73
13. dag af vores tur | USA Rejsen 2015

Her til morgen havde vi aftalt at hente Kim og Heidi kl. 8, så vi kunne komme ned til morgen buffet. Vi mødt en meget træt Kim i døren, som meddelte at Heidi ville sove et par timer mere. De var først kommet hjem fra byen kl.00.30, hvorefter de også valgte lige at ta et karbad før godnattid, så klokken blev mange.

Da vi havde værelset lige til kl.12 var det jo helt fint at Heidi lige slappede af.

Efter morgenbuffe valgte vi at gå retur til værelset og alle sammen ta en lille lur før turen gik mod Bryce canon.

I dag var det Hullers tur til at køre og det var heldigt, for Kim havde en lidt øb og bøv dag, så han lagde sig til at sove.

Det kan vi alle jo ha brug for. 

Vi passerede de mest vidunderlige landskaber såsom ørken med kaktusser, røde bjerge med diverse krater-formationer, bjerge blandet med grantræer og døde stammer og diverse flotte udsigter fra bjergtinderne. Da vi endelig kom til vores KOA-plads for at overnatte var vi godt sulten. Ude i ingenmandsland lykkes de os at få room-service til vores mobilhome (4 burger) Hmmm. Så lidt oprydning og ombytning af skabpladser, da vi havde byttet plads i vognen. 

God nat!