Efter et godt morgenmåltid tog vi en taxi hen for at afhente vores mobilehome.
Det var en positiv oplevelse, fantastisk service m.m.
På farten vi skulle. Kim skulle starte med at køre vognen. Efter en kort gennemgang fra Huller satte han igang og stoppede BRAT igen, han manglede koblingen, så det resulterede i at vores ophældte øl, fløj ud i hele vognen.
God start KIM…….
Han fik oplyst at bilen var med automatgear og herefter gik det rimeligt.
Bilen var jo tom for diverse nødvendigheder, så vi gjorde lige et stop hos wallmart og fik fyldt en indkøbsvogn, med diverse fornødenheder.
Endelig lykkedes det Kim at finde et mobilabm. uden det var nødvendigt at købe en mobil. Nu var han endelig rolig og alt medbragt teknik kunne endelig installeres.
Da vi havde god tid før vi kunne forvente at få vores manglende kufferter, benyttede vi tiden til at køre til Hollywood Blvd.
Her gik vi en duknakkede tur og så stjerner på walk of fame.
På denne strækning er der diverse skuespillere, som er udklædt som diveres figurer. Her blev Heidi fanget i et svagt øjeblik. Hun skulle selvfølgelig ha taget et billede sammen med zoro og ?. Det billede kostede den nette sum af 20$ ca. 140 dk. Det gør hun så IKKE igen. (Billede kommer senere)
Sulten begyndte at melde sig, så vi tog ind på Hard Rock Cafe. Det eneste rigtige sted at spise på Hollywood Blvd.
God mad, god services, lidt dyrt, men vi fik vores øl glas med som souvenirs.
Nu var det tid til at vi måtte køre mod hotellet hvor aftalen var at vores kufferter ville blive leveret. Da vi ankom havde hotellet endnu ikke modtaget vores kufferter indenfor det aftalte tidsrum med British Airlines. Så blev Kim sur og så blev der ringet til British Airlines. De fik en skideballe og henviste så Kim til det firma der havde opgaven med at levere kufferterne. De fik så også en skideballe! De kunne først begynde at levere kufferter hen ad aftenen/natten. Efter en lidt hidsig påtale fra Kim, fandt de dog ud af, at finde vores kufferter som det første og så ville de ringe til os en times tid senere. Men Kim havde været så snu at han havde fået adressen og det var blot 12 min. væk. Så vi startede bilen og kørte direkte derhen for at lægge pres på dem, ved at vi står 4 voksne og vil have vores kufferter. Et kvarters tid senere fik vi dem så endelig udleveret.
Så var vi glade og turen kunne gå til første overnatning 110 km til Ventura resort. Nu har vi checket ind, parkeret bilen og sidder nu for at skrive til jer og hygge lidt før sengen kalder.
Håber i nyder livet i DK, vi tænker på jer.
Knus.
Sendt fra Samsung Tab.